• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter

Doomsday Book online gratis din 2012

Doomsday Book film online

Doomsday Book online subtitrat si filme 2012


GEN: Drama / Fantezie / S.F

Durată: 115 minute

Actorii: John D. Kim, Kang-woo Kim, Jun-hee Ko

Nota Film: 6.5

Rezumat Translare:

După Asia-nivel "Trei (2002)" în cazul în care Jee-Woon Kim a contribuit la "Amintiri" şi segmentul "Trei ... Extreme (2004)", în cazul în care comandantul alt coreean, Park Chan-wook, incurcat cu minţile noastre cu "Cut ", Jee-Woon Kim lucrează aici cu Pil-Sung Yim să ne dea un all-coreeană scurta antologie de film clasic.

PIL-Sung Yim, care a fost în participarea la Festivalul de Film Fantasia de screening, scrie si conduce segmentele primul şi ultimul, în timp ce Jee-Woon Kim, care a fost în post-producţia sa pentru primul proiect Hollywood "The Last Stand (2013)" a trimis ne un film care detaliază el greutăţile cu care se confruntă în maşină mare la Hollywood şi de lumină cu inima prefacing filmul lui scurt "Creature ceresc", pe care le clasifică în genul de filosofic science-fiction.

7/10 "O minunată lume nouă"

PIL-Sung Yim se incepe cu o ia meticulos construite pe film zombie / vampir apocaliptic. Este amabil, amuzant şi poetic. Ea nu încearcă să se ia prea în serios, dar de jos nu încearcă să ia publicului de la un nebun. Se dezvolta de fapt, personajele fermecătoare şi apoi delves într-un potop de distrugere deconcertant, înainte de a pleca cu un final deschis. Reţineţi că finalul alternativ a fost o bombă nucleară americană, dar se încheie efectiv se potriveşte cu mult înainte, cu restul filmului.

9/10 "Creature Ceresc"

Acest departe de povestea robotului formulă este, de fapt, esenţa acestei trilogii şi de irigare, cu un dialog profund şi de introspecţie în timp ce a fi strălucit, cu umor, dulceata, senzualitatea şi tensiune. Un complet de comentariu social şi moral aici, de la scriitor / director de calibru mare, bântuie "A Tale of Two Sisters (2003)", cu un robot de iluminat, care a depasit, probabil, creatorii săi în înţelepciune şi în lupta de felul între capitalism şi budism. Acesta explorează finalitate, frica, credinta, soarta şi viitorul într-o tapiserie atent de interacţiuni de bun gust.

8/10 "Happy Birthday"

Ultimul segment este un absurd scenariu post-apocaliptic că pactele sarcini de rasete, mai ales, cu dramatizarea de un buletin de ştiri care prezintă soarta desfăşurarea lumii. Curge bine şi urmează să o concluzie adecvată a acestui segment de science-fiction şi de film.

Toate în toate, Judecata de Apoi Cartea sparge limitele, în calitate de poveşti şi în distincţia regizoral în care se ocupă cu moartea şi sfârşitul lumii scenarii cu umor, prezintă şi seninătate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Linkex

FilmeOnlineNoi

FilmeOnlineNoi, va ofera o colectie de filme subtitrate online, filme hd, filme online 2012, filme de toate categoriile: actiune, aventura, biografic, comedie, crima, dragoste, drama, familie, fantastic, horror, istoric, mister, razboi, romantic, sf, thriller. Toate filmele sunt oferite gratis online subtitrate in limba romana fara intreruperi. Informatiile adaugate fiecarui film sunt preluate de pe cele mai mari site-uri de filme (CinemaRx, Cinemagia, IMDB) si cu aceasta ocazie noi le multumim pentru munca depuse in descrierile filmelor, review-urilor....
TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi
Un produs Blogger.

Top Filme

Filme online noi - Utilizatorii FilmeOnlineNoi se bucura de posibilitatea de a viziona gratuit o colectie impresionanta de filme gratis online de actiune, animatie, aventura, fantezie, razboi, istorice, documentare si multe alte genuri.
Seriale online noi - Utilizand acest site puteti viziona gratuit cele mai noi seriale aparute. Nu este necesar sa va instalati vreun player necunoscut si nici nu trebuie sa mai faceti download. Cele mai noi episoade sunt intotdeauna disponibile online direct pe browserul dumneavoastra preferat.
Fara cont - Pentru a beneficia de toate facilitatile de pe FilmeOnlineNoi nu este necesar sa va faceti un cont si nu este necesar sa divulgati adresa de mail. FilmeOnlineNoi va ofera gratis ultimele filme si seriale fara cont si fara niciun cost ascuns.
Gratuit - FilmeOnlineNoi este un portal gratuit ceea ce inseamna ca nu va costa absolut nimic sa beneficiati de toate facilitatile disponibile.
Arhiva - Colectia de filme este arhivata alfabetic, pe anul lansarii sau pe categorie pentru o utilizare cat mai usoara a site-ului.

Cuvinte cheie : Filme online noi | Filme Online | Filme online Gratis Subtitrate
Copyright 2010 Filme Noi - Toate drepturile rezervate.