• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter

Freelancers (2012) cu 50 Cent si Robert de Niro

Studio Sex film online

Freelancers online subtitrat si filme 2012


GEN: Actiune / Crima / Drama

Durată: 89 minute

Actorii: 50 Cent, Robert De Niro, Forest Whitaker 

Nota Film: 3.8

Rezumat Translare:

Are exprimate mare și ceea ce ar trebui să fi fost un film grozav, dar nu a fost. Simțit forțat și nimic cu adevărat surprinzător. 3 adolescenti care au fost arestați sunt stabilite polițiști libere și să devină. Nu a fost nimic deosebit despre acest film. Politist se transformă rău care se agravează, care vrea să răscumpere viața lui.

50 de cenți joacă personajul principal, care este un criminal pe exterior cu o persoană onestă încercând să iasă. Se pare că fiecare pas înainte îi cere să ia măsuri pentru a 2 partea greșită a legii de care el este mai dispus să facă atunci. Cred că acestea au fost în speranța de 50 de cenți ar contribui la acest film, dar pentru mine el doar nu-l are, și arată ca un pește scos din apă încă.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

FilmeOnlineNoi

FilmeOnlineNoi, va ofera o colectie de filme subtitrate online, filme hd, filme online 2012, filme de toate categoriile: actiune, aventura, biografic, comedie, crima, dragoste, drama, familie, fantastic, horror, istoric, mister, razboi, romantic, sf, thriller. Toate filmele sunt oferite gratis online subtitrate in limba romana fara intreruperi. Informatiile adaugate fiecarui film sunt preluate de pe cele mai mari site-uri de filme (CinemaRx, Cinemagia, IMDB) si cu aceasta ocazie noi le multumim pentru munca depuse in descrierile filmelor, review-urilor....
TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi
Un produs Blogger.

Top Filme

Filme online noi - Utilizatorii FilmeOnlineNoi se bucura de posibilitatea de a viziona gratuit o colectie impresionanta de filme gratis online de actiune, animatie, aventura, fantezie, razboi, istorice, documentare si multe alte genuri.
Seriale online noi - Utilizand acest site puteti viziona gratuit cele mai noi seriale aparute. Nu este necesar sa va instalati vreun player necunoscut si nici nu trebuie sa mai faceti download. Cele mai noi episoade sunt intotdeauna disponibile online direct pe browserul dumneavoastra preferat.
Fara cont - Pentru a beneficia de toate facilitatile de pe FilmeOnlineNoi nu este necesar sa va faceti un cont si nu este necesar sa divulgati adresa de mail. FilmeOnlineNoi va ofera gratis ultimele filme si seriale fara cont si fara niciun cost ascuns.
Gratuit - FilmeOnlineNoi este un portal gratuit ceea ce inseamna ca nu va costa absolut nimic sa beneficiati de toate facilitatile disponibile.
Arhiva - Colectia de filme este arhivata alfabetic, pe anul lansarii sau pe categorie pentru o utilizare cat mai usoara a site-ului.

Cuvinte cheie : Filme online noi | Filme Online | Filme online Gratis Subtitrate
Copyright 2010 Filme Noi - Toate drepturile rezervate.