• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter

Little Nicky (2000) filme cu Adams Sandler online

Little Nicky (2000) film online

Little Nicky online subtitrat si filme online HD


GEN: Comedie / Fantezie

Durată: 90 minute

Actorii:Adam Sandler, Patricia Arquette, Harvey Keitel

Nota Film: 5.1

Rezumat Translare:

Geeze, acest film are arborele! Am crezut că a fost o mulțime de distracție și destul de amuzant. Ozzy Osbourne Linia, "Aici, l omor cu theeees ma crăpături de fiecare dată. Nu știu de ce acest lucru este disprețuit atât de mult. Sigur, nu e nici o "Rushmore", dar are locul său și l-am bucura pentru ceea ce este - un bun la suflet, comedie de prost, amuzant în venă de "Dumb & Dumber" sau "Boy Tommy" - atât clasic filme în și de ei înșiși. În această categorie, dau "Micul Nicky" un 10! Blow-hards și elitiste nu trebuie să se aplice

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

FilmeOnlineNoi

FilmeOnlineNoi, va ofera o colectie de filme subtitrate online, filme hd, filme online 2012, filme de toate categoriile: actiune, aventura, biografic, comedie, crima, dragoste, drama, familie, fantastic, horror, istoric, mister, razboi, romantic, sf, thriller. Toate filmele sunt oferite gratis online subtitrate in limba romana fara intreruperi. Informatiile adaugate fiecarui film sunt preluate de pe cele mai mari site-uri de filme (CinemaRx, Cinemagia, IMDB) si cu aceasta ocazie noi le multumim pentru munca depuse in descrierile filmelor, review-urilor....
TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi
Un produs Blogger.

Top Filme

Filme online noi - Utilizatorii FilmeOnlineNoi se bucura de posibilitatea de a viziona gratuit o colectie impresionanta de filme gratis online de actiune, animatie, aventura, fantezie, razboi, istorice, documentare si multe alte genuri.
Seriale online noi - Utilizand acest site puteti viziona gratuit cele mai noi seriale aparute. Nu este necesar sa va instalati vreun player necunoscut si nici nu trebuie sa mai faceti download. Cele mai noi episoade sunt intotdeauna disponibile online direct pe browserul dumneavoastra preferat.
Fara cont - Pentru a beneficia de toate facilitatile de pe FilmeOnlineNoi nu este necesar sa va faceti un cont si nu este necesar sa divulgati adresa de mail. FilmeOnlineNoi va ofera gratis ultimele filme si seriale fara cont si fara niciun cost ascuns.
Gratuit - FilmeOnlineNoi este un portal gratuit ceea ce inseamna ca nu va costa absolut nimic sa beneficiati de toate facilitatile disponibile.
Arhiva - Colectia de filme este arhivata alfabetic, pe anul lansarii sau pe categorie pentru o utilizare cat mai usoara a site-ului.

Cuvinte cheie : Filme online noi | Filme Online | Filme online Gratis Subtitrate
Copyright 2010 Filme Noi - Toate drepturile rezervate.