• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter

Politist meserias online (2007) Hot Fuzz subtitrat

Politist meserias film online

Hot Fuzz online subtitrat si filme online


GEN: Actiune / Comedie / Mister

Durată: 121 minute

Actorii: Simon Pegg, Nick Frost, Martin Freeman

Nota Film: 7.9

Rezumat Translare:

Hot Fuzz este o comedie genial Britsh nou, care hit-uri marca sa într-adevăr! Mâinile în jos acest film fantastic este noul punct de reper în comediile britanice!

Simon Pegg te aruncă în limba extrem de narațiune în obraz, cu ritmul său rapid editează, sunete în plină expansiune și de lucru aparat de fotografiat teribil că am venit să ne așteptăm de la Edgar Wright de la Shaun of the Dead. Simon Pegg a depasit asteptarile mele într-adevăr și de credit trebuie să meargă, de asemenea, cu Nick Frost, care joacă Sidekick clasic pe care el realizează atât de bine.De lucru menționat anterior viclean de Edgar Wright dovedește că stilul său creează unele dintre cele mai bune secvențe de acțiune în afaceri. Fie că este vorba de shootem up-uri, scene urmăriri sau sari din scaun surprize, Wright poate face într-adevăr o mișcare de film și face asta niciodata!

Acest lucru este cu siguranta unul dintre acele filme subtitrate pe care trebuie sa ma uit la cel puțin de două ori pentru a veni aproape de a obține fiecare glumă singur, pentru că ei vin atât de greu și rapid, este uneori greu pentru a opri de râs la cea anterioară, în timp pentru a auzi următoare.
Chiar dacă filmul nu ia o mulțime de răsturnări de situație și se transformă nu există într-adevăr un moment în cazul în care este lipsită de energie. Sigur că există piesele pe care le încetini, dar are nevoie de acest impuls de a construi la una dintre piesele cele mai climaterice și isterică din istoria filmului.

Viteza este cheia! Se păstrează această narațiune incredibil de amuzant curge în timp ce, în același timp oferind o perspectivă imensă în personaje extrem de detaliate. Fiecare personaj aduce ceva la masă. Este o comedie inventiv, dar clasic, care ajunge la cele mai multe segmente de public cu limba sa în obraz umor și plin de duh.
Oamenii care au crezut genul polițist-comedie a fost terminată ar trebui să vedeți acest film cu siguranta creativă, care va smulge acele siruri de inima si te-ai pălmuit pe care a genunchiului in timp ce ospăț cu ochii pe actiune adrenalina alimentat!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Linkex

FilmeOnlineNoi

FilmeOnlineNoi, va ofera o colectie de filme subtitrate online, filme hd, filme online 2012, filme de toate categoriile: actiune, aventura, biografic, comedie, crima, dragoste, drama, familie, fantastic, horror, istoric, mister, razboi, romantic, sf, thriller. Toate filmele sunt oferite gratis online subtitrate in limba romana fara intreruperi. Informatiile adaugate fiecarui film sunt preluate de pe cele mai mari site-uri de filme (CinemaRx, Cinemagia, IMDB) si cu aceasta ocazie noi le multumim pentru munca depuse in descrierile filmelor, review-urilor....
TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi
Un produs Blogger.

Top Filme

Filme online noi - Utilizatorii FilmeOnlineNoi se bucura de posibilitatea de a viziona gratuit o colectie impresionanta de filme gratis online de actiune, animatie, aventura, fantezie, razboi, istorice, documentare si multe alte genuri.
Seriale online noi - Utilizand acest site puteti viziona gratuit cele mai noi seriale aparute. Nu este necesar sa va instalati vreun player necunoscut si nici nu trebuie sa mai faceti download. Cele mai noi episoade sunt intotdeauna disponibile online direct pe browserul dumneavoastra preferat.
Fara cont - Pentru a beneficia de toate facilitatile de pe FilmeOnlineNoi nu este necesar sa va faceti un cont si nu este necesar sa divulgati adresa de mail. FilmeOnlineNoi va ofera gratis ultimele filme si seriale fara cont si fara niciun cost ascuns.
Gratuit - FilmeOnlineNoi este un portal gratuit ceea ce inseamna ca nu va costa absolut nimic sa beneficiati de toate facilitatile disponibile.
Arhiva - Colectia de filme este arhivata alfabetic, pe anul lansarii sau pe categorie pentru o utilizare cat mai usoara a site-ului.

Cuvinte cheie : Filme online noi | Filme Online | Filme online Gratis Subtitrate
Copyright 2010 Filme Noi - Toate drepturile rezervate.