• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter

The Cold Light of Day online subtitrat (filme 2012 online)


Filme online HD 2012 gratuite. Urmareste filmul The Cold Light of Day online subtitrat, un film de actiune combinat cu thriller si face parte din categoria filme 2012 online.

M-am dus să văd acest film gratis după ce am văzut un rating iniţial pe aici de 8 din 10, dar permiteţi-mi să vă spun că este foarte, foarte săraci.
Filmul este presărat cu plasarea de produse flagrantă la punctul în care m-am gandit la unele puncte am fost uitam un anunţ şmecher.Primul dintre aceste anunţuri atunci când este condus de film se opreşte să cumpere o băutură de cocs pentru nici un motiv şi începe să bea încet cu poate lua cel mai mult de ecran, într-adevăr la fel ca un anunţ.
Acesta a fost un pic enervant, dar am păstrat speranţa că aceasta a fost o mica problema in ceea ce ar putea deveni un film subtitrat foarte bun. Unfortunitly nu a făcut-o şi anunţuri auto şi telefon a continuat prin intermediul filmului.Scenariul a fost sărac şi evenimente de necrezut. Cele mai multe dintre scenele de acţiune va fi văzut de la copiat Bourne sau alte filme online de acţiune, dar a făcut în derâdere similară, dar mult mai rau.Interimar de la Weaver a fost slaba, desi nu sunt sigur daca vina revine cu Sigourney sau director. Pentru a fi sincer Bruce Willis este de departe cel mai bun actor si poarta filmul pentru prima 20min da o speranţă că va deveni un filme de actiune bun, din păcate, ea nu a făcut-o.
Nu am mers pe un filme 2012, dar după un număr de râs în momente puternice (la film), am fost serios o contempla. Am putea fi greşit, dar eu cred că avem o nominalizare pentru un premiu de tomate putred.

Vizionare placuta de filme 2012!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Linkex

FilmeOnlineNoi

FilmeOnlineNoi, va ofera o colectie de filme subtitrate online, filme hd, filme online 2012, filme de toate categoriile: actiune, aventura, biografic, comedie, crima, dragoste, drama, familie, fantastic, horror, istoric, mister, razboi, romantic, sf, thriller. Toate filmele sunt oferite gratis online subtitrate in limba romana fara intreruperi. Informatiile adaugate fiecarui film sunt preluate de pe cele mai mari site-uri de filme (CinemaRx, Cinemagia, IMDB) si cu aceasta ocazie noi le multumim pentru munca depuse in descrierile filmelor, review-urilor....
TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi
Un produs Blogger.

Top Filme

Filme online noi - Utilizatorii FilmeOnlineNoi se bucura de posibilitatea de a viziona gratuit o colectie impresionanta de filme gratis online de actiune, animatie, aventura, fantezie, razboi, istorice, documentare si multe alte genuri.
Seriale online noi - Utilizand acest site puteti viziona gratuit cele mai noi seriale aparute. Nu este necesar sa va instalati vreun player necunoscut si nici nu trebuie sa mai faceti download. Cele mai noi episoade sunt intotdeauna disponibile online direct pe browserul dumneavoastra preferat.
Fara cont - Pentru a beneficia de toate facilitatile de pe FilmeOnlineNoi nu este necesar sa va faceti un cont si nu este necesar sa divulgati adresa de mail. FilmeOnlineNoi va ofera gratis ultimele filme si seriale fara cont si fara niciun cost ascuns.
Gratuit - FilmeOnlineNoi este un portal gratuit ceea ce inseamna ca nu va costa absolut nimic sa beneficiati de toate facilitatile disponibile.
Arhiva - Colectia de filme este arhivata alfabetic, pe anul lansarii sau pe categorie pentru o utilizare cat mai usoara a site-ului.

Cuvinte cheie : Filme online noi | Filme Online | Filme online Gratis Subtitrate
Copyright 2010 Filme Noi - Toate drepturile rezervate.