• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter

Jesus Henry Christ (2012) Online Subtitrat HD

Jesus Henry Christ (2012)
Henry James Hermin are 10 ani și o mamă foarte iubitoare, o feministă convinsă, dar nu are și un tată, căci a fost conceput cu sperma de la un donator. Copilul, conceput în laborator, într-un recipient steril are un dar neobișnuit și-și poate aminti orice a văzut vreodată începând de la naștere. La nouă luni, Henry deja putea rosti propoziții întregi, iar la cinci ani a fost exmatriculat de le grădiniță pentru că a pus o întrebare considerată necuviincioasă de educatoare. În prezent, Henry are 10 ani și a fost dat afară de la o școală catolică fiind acuzat de erezie, după ce-a provocat o răscoală cu publicarea unui manifest în care scria că nu există dumnezeu. Cu toate că știe atât de multe lucruri, el nu știe cine îi este tatăl, iar asta îl face să simtă că nu are identitate, de aceea pornește să-l caute.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

FilmeOnlineNoi

FilmeOnlineNoi, va ofera o colectie de filme subtitrate online, filme hd, filme online 2012, filme de toate categoriile: actiune, aventura, biografic, comedie, crima, dragoste, drama, familie, fantastic, horror, istoric, mister, razboi, romantic, sf, thriller. Toate filmele sunt oferite gratis online subtitrate in limba romana fara intreruperi. Informatiile adaugate fiecarui film sunt preluate de pe cele mai mari site-uri de filme (CinemaRx, Cinemagia, IMDB) si cu aceasta ocazie noi le multumim pentru munca depuse in descrierile filmelor, review-urilor....
TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi
Un produs Blogger.

Top Filme

Filme online noi - Utilizatorii FilmeOnlineNoi se bucura de posibilitatea de a viziona gratuit o colectie impresionanta de filme gratis online de actiune, animatie, aventura, fantezie, razboi, istorice, documentare si multe alte genuri.
Seriale online noi - Utilizand acest site puteti viziona gratuit cele mai noi seriale aparute. Nu este necesar sa va instalati vreun player necunoscut si nici nu trebuie sa mai faceti download. Cele mai noi episoade sunt intotdeauna disponibile online direct pe browserul dumneavoastra preferat.
Fara cont - Pentru a beneficia de toate facilitatile de pe FilmeOnlineNoi nu este necesar sa va faceti un cont si nu este necesar sa divulgati adresa de mail. FilmeOnlineNoi va ofera gratis ultimele filme si seriale fara cont si fara niciun cost ascuns.
Gratuit - FilmeOnlineNoi este un portal gratuit ceea ce inseamna ca nu va costa absolut nimic sa beneficiati de toate facilitatile disponibile.
Arhiva - Colectia de filme este arhivata alfabetic, pe anul lansarii sau pe categorie pentru o utilizare cat mai usoara a site-ului.

Cuvinte cheie : Filme online noi | Filme Online | Filme online Gratis Subtitrate
Copyright 2010 Filme Noi - Toate drepturile rezervate.